ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОГО ІМІДЖУ ПІДПРИЄМСТВА ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ІНСТРУМЕНТІВ МАРКЕТИНГУ - Захаренко-Селезньова, А.М. (Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Економічні науки», 2025)
Мета даної статті є дослідження основних складових корпоративного іміджу підприємства, вивчення сучасних інструментів маркетингу які впливають на формування корпоративного іміджу підприємства. Методика дослідження. Досягнення поставленої у статті мети здійснена за допомогою загальнонаукових і спеціальних методів дослідження: аналізу та синтезу,ю систематизації та узагальнення, логічного підходу. Результати. У статті визначено формування корпоративного іміджу підприємства із використанням інструментів маркетингу. Формування корпоративного іміджу підприємства має важливе значення через те що він позитивно впливає на підвищення довіри клієнтів, допомагає залучати кращих кадрів, стимулює зростання продажів а також підвищує конкурентоспроможність на ринку. Практична значущість результатів дослідження. Отримані результати проведеного дослідження можуть бути використані для подальших досліджень питань які пов’язані із маркетинговою діяльністю підприємства, а також як практичний інструментарій для формування корпоративного іміджу підприємств різних галузей.